Futuristisk fusentast søger ny luft som fusionist

Næhh … øhmm nej  … som … pang … pensionist!

Oops – hvad er nu det – lyder skræmmende – som en sand dystopi! SUK – hvad har jeg gang i? Er jeg ved at stige til himmels i mit alter ego C-3PO Star-Wars outfit? Hvad er jeg for en futuristisk fusentastisk fusionist – en confusionist med løbsk fantasi i rum- eller elefantdragt?

Grande confusione – lyder som truede ord eller truede arter. Og jeg tror på begge dele. Bortset fra, at jeg ikke er en plattenslageragtig fusentast, jeg er såmænd en ganske reel og vedholdende en af store-årgangs-slagsen. Skulle bare lege med ord og sammenligne med min nye titel, som er for voldsom til en headline. Jeg er nemlig pensionist. Mere SUK. Dog pensionist med fremtidsvisioner og snablen og ørerne ude efter nye eventyr i min grå heldragt – hårdragt.

Selvom jeg som en anden halvgammel fusentast og truet art er ekspederet på pension, gider jeg altså ikke al den diffuse tid til at lege pensionist. Derfor har jeg besluttet, at jeg vil lege noget andet. Under en ny titel, som jeg kan glæde mig over og fornemme fremtid i. Jeg har således taget mig den sproglige frihed at ændre min titel for fremtiden fra PENSIONISTA – til FUSIONISTA!  

To be honest – hånden på hjertet – hvor skulle jeg ellers gå hen end lige her – lige her i mit sociale netværkskontor bag skærmen. Ingen venter mig, ingen forventer noget af mig, sågu da trist, mon der er andre, der har det sådan? Og ja, det er der, for i kåd kedsomhed googlede jeg mit navn Else Togo. Og vupti, Richard Gere fra filmen An officer and Gentleman, dukkede op – helt nede at ligge og brølende

… because … I got nowhere else to go  – take a look here

Så tog jeg mig smilende sammen og gav skulderklap til min selvkomponerede titel som Fusionist. Synes også titlen passer som fod i hose med mine myriader af idéer i min nye livsfase. Jeg er en fusion af nyt og gammelt, en fusion af alt, jeg har oplevet, sat i gang og lært. Derfor har jeg besluttet mig at servere en omgang Fusion Food af min fortids bagage i samklang med nutiden og fremtidige muligheder. Alt samlet under en håbefuld, visionær fusionskasket.

Kan godt nok ikke lide at gå med kasket og er helller ikke stærk i fysik og kernefusion, så jeg er nok lidt overkæk, når jeg tillader mig at sammenligne min nye livsfase med en “kernefusion” af livsfragmenter og erfaringer. Ikke desto mindre satser jeg på, at denne sammensmeltning frigiver synergi til mit nye selvbestaltede blog- og shopprojekt.

Med mig som über fusionist bliver Fusionista.dk en mixed smoothie blendet af tanker fra mit sinds kringelkroge inspireret af min hverdag og min øvrige bagage.

Anything is possible …. derfor

Stay tuned – see you later alligator

Bedste hilsen
Else Togo
Fusionista

 

2 Replies to “Futuristisk fusentast søger ny luft som fusionist”

  1. Et kæmpe tillykke med fødselsdagen – og sikke et udbrud;-) tillykke

    1. TAK – ja, sådan er det når korken springer af gamle, gærede flasker 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.