Grande tristesse – tu me manque

Keb Mo

Savn og afsavn følger med tiden som en vemodig tristesse-elsker. Musik med en stemme, der går langsomt, dybt og fyldigt ind i kroppen, er gode ledsagere til en dag med blue moodkløe i Keb Mo’s selskab

The Keb Mo – The Itch   – men klik  – lyt og se …..

Love this soulful song – The Itch – I dag er den præcis som en Fusionista i rytme, tekst og stemme. Har lyttet og vugget mange gange …. Tak for dig og Keb Mo..
Elsker start med Michelangelos Adamcreation fra det Sixtinske kapel. Jeg rækker også hånden frem – lige midt i den tomme luft og mit alter ego giver den gas i tristesse og fantasier om engang. Engang, hvor der var drama og store våde følelser i farvandet og som i dag efterlader en i …

Grande tristesse

Har sørget i dage over tabt land
tanker og ord slås om mig
fuldstændig forfærdelig forfjamsket og forvorpen
flov over forleden
forkert forkortet hårdag
fejlkøb af skjorte med glitter
sov næsten ikke bagefter
kendte mig ikke
var ikke helt nærværende som mig
var forkrampet flyvsk
ville tale med dig – ikke til dig
ville have en dialog
sådan eksistentielt humant
er ikke altid helt så forfejlet frivol
grov i munden med grimme ord
okay – næsten ikke altid
kender høvisk tale
vil gerne være ven igen
lære dig at kende påny
ved at få eremitkuller af total usynlighed
i tavst samtalekøkken

Min indre glød blev tændt
måtte omfavne mig selv
med lettelse og sorg
trist og alene i længsel

Men dagen efter kom der ord ud af den blå cyberluft, som trøstede.

Åh du kære
Hvilken strøm af ord. Kom i gang – giv den gas og se om det kan blive. Lad os gerne knytte et par tråde tilbage.
Kh P

I dag – nutiden – her er stille. Man er alene og taler med sig selv: ”lov mig ikke at tage det næste skridt – først. Promise! ” Og hvorfor kan mænd altid sige en masse med få ord. Next thing to learn and do på min lange to-do-liste. Fat dig i korthed. Lev i korthed. Øver …. lidt endnu. Give it a bad try girl!

Ingen længsler – ingen fortid – ingen fremtid. Længe leve min fantasi om MANDEN og om hans KÆRLIGHED KUN TIL MIG. Utopia.

** Læs blogindlæg om længsel hos Pouline Middleton, forfatter, foredragsholder og coach: Længsel efter længsel

Skål i længsler og minder fra der var engang!

MonteCarrubo550x379

Grazie per il vino rosso magica. Drak det meste i sin alene-hjemmetilstand og skålede med  la famiglia Vinding-Diers. Producenten.

På et tidspunkt mærkede hun ligefrem Piccoloens sjælelig ånd. Følte druens ånd pirke under huden. Blev varm og lettet. Momentant åndrig i eget selskab. Desværre kun i et par splitsekunder – men det var himmelsk dejligt.

PaulVerlaine

Paul Verlaine

Blodig tåre på flasken mindede mig om Verlaines gamle digt fra mine franskstudier i fortiden. Digtet er smukt og enkelt – det må jeg lære. At være. Enkel. Uden krav – uden længsler.

Lyt og læs

Il pleure dans mon coeur comme it pleut sur la ville

Min alder gør mig til en fusion af mange tider, trends og transformationer. Deraf navnet på min Fusionista.dk blog. Følg gerne min tankeflugt baglæns over plankeværket sammen med en omgang rysteribs af for- og nutid. Velbekomme.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.