Om mig – Else Togo

… med den hjemmelavede titel: Fusionista 

.. fordi altså … jeg vil bare ikke kaldes pensionist. Basta bum.  Det er ellers totalt alderssvarende, men jeg bliver  træt både af at skrive det og sige det – ordet. Pensionist. Derfor er jeg blevet en fusionista. Synes selv titel passer perfekt til mit nutidige væsen, som netop er en fusion af mine mange forskellige levede liv.

Jeg har mange års erfaring i egen og andres virksomhed. Mit arbejdsområde har siden 1985 været salg til den analytisk-kemiske branche – til slutbrugere i danske analyselaboratorier indenfor den farmaceutiske, kemiske og bioteknologiske verden.

I dag er jeg fuldblods pensionist – oops, mener fusionist – og holder af fordybelsen i indadvendte ord, der bliver udadvendte via min Mac’s keybord. Jeg nyder, at ord er uden alder, og at passioner og fantasier er uden grænser. Mine frivole fantasmer udkommer hulter til bulter on-and-off her på min blog, hvor du er meget velkommen til at læse med.

Det sidste årstid har jeg sammen med min gemal Egon Trust boet i middelalderbyen Fayence 55 km vest for Nice. Her har jeg nydt mit livs motto Festina Lente – skynd dig langsomt – i samklang med bevægelsens langsomme magi i bjergene nede omkring Tourrettes, hvor min blå keramikskildpadde er født.

Efter mange  år i Nr. Herlev med hunde, hus og have er et nyt fusionistliv netop påbegyndt i lejlighed i København. Nærmere betegnet i Bordeauxgade i det nye Nordhavnskvarter –  med spritnyt postnummer 2150. Det skriver jeg også om som Fusionista.

Fusionistaen kan også besøges her – som mig i en nøddeskal anno 2013

IMG_1799

For kontakt send mig en email eller skriv via instagram. Det ville glæde mig.

Min email er:  else (@) togotrust.dk

Min gemal er fritidspilot – jeg er bare lydig passager.

PS: Mit gamle firma hed SupWare, og jeg startede i 1993 med mig selv som primus motor og IT gemal som supporter. Vi voksede støt og kunne bl.a. ansætte kemieksperter. I 2007 blev vi overtaget af vores hovedleverandør, Phenomenex, Torrance, LA.  Her var jeg som general manager til 2013 – altså i den danske afdeling.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.