Forget me Knot – En Guldring med maveskind

En guldring belagt med kunstnerens eget maveskind – med hår på

Sruli Recht  – Islandsk kunster og designer

som jeg vil lade tale for sig selv via linket ovenfor. Indrømmet: jeg er fascineret af hans design og accessories, finder det vildt, vildt eksklusiv luksus på den rå vikingeagtige måde.  Besøg hans produktkategorier via linket.

Her et lille kik til hans super fantastiske og unikke smykker, bl.a. ringe med rå, uslebne diamanter. Jeg finder dem spændende og betagende.

SruliRechtEgoSruliRing

Hans unika design – Forget me Knot – verden rundt – på YouTube bl.a. Det er en ring, belagt med en luns af eget maveskind med hår. Det er ikke Forget me Knot på dette billede – klik i næste linje …

1 eksemplar – et eneste – er til salg med DNA dokumentation og video fra operationen, hvor der fjernes et stykke af maveskindet. Var det mon íde til manden/kvinden, som har alt, til vielsesringen – eller blot I love you forever-surprise gaven?

SruliRechtHandske

Er du ude efter vilde gaveidéer, så kig også engang på Sruli Recht handsker til engangsbrug, lavet af hajskind med pigge – indvendigt eller udvendigt. De er da bare for seje i al deres scarry hajskind.

Art is anything you can get away with – sagt af Andy Warhol. Min respekt til Sruli Recht fra Island.

SRULI RECHT ER KUNSTNER MED STORT K med kyskhedshandsker og maveskindsring!

Fusionista elsker hans grænseoverskridende kreativitet, hans uslebne diamantringe, hans hajpiggede handsker og hans antibakterielle tandstik i sølv, Pik, som den hedder. Av min tand. Ja, bare tanken – og man forstår det bakterielle modaspekt! 

ToothpickPik545

– Og så er han Godfather til den ultimative kæreste-ring! Forestil dig på frierfødder – med en luns af dit eget skind på en guldring!

Kunstneren heddder Sruli Recht, han er født i Jerusalem, er Australier og bosat i Reykjavik. Han har skabt en unika ring – FORGET ME KNOT – i 24 karat guld betrukket med et 110 x 10 mm stykke af eget maveskind. Operationen kan ses på hans Facebook profil, hvis du elsker små, effektive knive.

Ringen leveres med DNA profil og videodokumentation fra operationen.

Anything is possible if you have the guts … og som sagt af Andy Warhol

“Art is what you can get away with”

Published
Categorized as ISLAND Tagged

Min alder gør mig til en fusion af mange tider, trends og transformationer. Deraf navnet på min Fusionista.dk blog. Følg gerne min tankeflugt baglæns over plankeværket sammen med en omgang rysteribs af for- og nutid. Velbekomme.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.