Modens modigste mand

Foto fra Sharper Living

– eller modens mest gale designer!

Han hedder Sruli Recht, er født i Jerusalem, har boet i Australien, nu med basis i Reykjavik, Island – og skulle efter engelsk livsstilsbloggers mening have mistet forstanden undervejs. Bloggeren hedder Umer Sharif, og du møder ham her i hans magasin Sharper Living.

Umer Sharif kårer Sruli Recht til: Fashion’s Maddest Man og lister hans 5 værste produkter.

ForgetMeKnotGuld630
Forget Me Knot – ægte guldring belagt med ægte maveskind

 

På sikker førsteplads over Sruli Recht’s værste produkter figurerer hans 24 karats guldring belagt med en luns af kunstnerens eget maveskind.
Ringen hedder Forget me Knot, og kan blive din for 500.000 dollars! Men så følger der også video fra operationen og DNA profil med.

– Men du kunne jo også selv skabe den ultimative kærestering og lege på frierfødder med en luns af dit eget skind på en guldring! Succes – ikke så sikkert.

I Huffington Posts Weird News kan du se se video’en fra operationen!!! Skulle du have lyst!

SruliRechtHandskeSruli Lasting-Impression

På “værste-listen” er også Sruli Recht’s handsker af hajskind belagt med pigge.

Handsken, Lasting Impression, har skråtsiddende pigge, så du nemt kan tage den på, MEN hvis du skulle få behov for at tage den af igen, det får man jo med handsker, flår den dine hænder til blods og trevler.
Den anden handske – First Impression – har pigge på ydersiden, så hils pænt på omgangskredsen, og de vil aldrig glemme dig. Av – for …..

Fuksionista konkluderer – og indrømmer at være fascineret af vikingekunstnerens grænseoverskridende kreativitet. Vi skal provokeres, forundres og måske forarges for at hive fat i vores lille liv, der bliver kortere og kortere som dagene går. – Og nuet er allerede væk.

Lyt til Andy Warhol: Art is what you can get away with.

 

 

Published
Categorized as ISLAND Tagged

Min alder gør mig til en fusion af mange tider, trends og transformationer. Deraf navnet på min Fusionista.dk blog. Følg gerne min tankeflugt baglæns over plankeværket sammen med en omgang rysteribs af for- og nutid. Velbekomme.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.