Islandske natursalver

Villimey er firmaet og familien bag islandske økologiske og magiske salver udviklet med håndplukkede urter fra den islandske naturs uberørte frodighed

Mange planter og urter har længe – ja, igennem århundreder – været anerkendte for deres helbredende effekt. De specielt udvalgte islandske urter i alle produkter fra Villimey (Villimey =Wild maiden) er håndplukkede fra det rene, ubesmittede miljø omkring Vestfjordene.

Adalbjorg Thorsteinsdottir – kendt som Alla – har siden sin pureste ungdom været inspireret af den mosaik af blomster og vilde planter, som dækker markerne omkring en af Islands smukke og fjerne bygder, Westfjords.

Hun har derfor et et livslangt bekendtskab med planter og deres naturlige, helbredende kraft.

Villimey startede som en hobby ved køkkenbordet for over 20 år siden, hvor salver var baseret på friske, økologisk urter fra bjergsiderne rundt om Alla’s fødested Talknafjordur.

Villimeys magiske salver (Charms) er baseret på islandske planter efter flere hundrede år gamle recepter. Men de virker som moderne naturmedicin

I dag er Allas firma en hjemmeproduktion – en såkaldt cottage industry – i trivsel. Formlerne på salverne, der er baseret på traditionelle islandske remedier, nedstammer fra generationer flere århundreder tilbage, hvor de overlevede fra mund til mund og fra slægt til slægt.

Alla og hendes team er yderst opmærksomme på kun at indsamle de mest sunde urter, præcis når deres vækst peaker i den allerbedste jordbund, som er velsignet med masser af rent vand og ikke-forurenet luft. Klimaet for urter er også ideelt i Island med korte somre og lange vintre.

Alla’s passion for renhed er blevet belønnet med en international økologisk certification, så der er garanti for, at Villimey’s produkter ikke indeholder kunstige konserverings- eller tilsætningsmidler, parfume eller farver.

Alle Villemey’s produkter er således 100% økologisk certificerede, og resultatet er en skøn og behagelig serie af salver og olier.

Besøg webshoppen 

Min alder gør mig til en fusion af mange tider, trends og transformationer. Deraf navnet på min Fusionista.dk blog. Følg gerne min tankeflugt baglæns over plankeværket sammen med en omgang rysteribs af for- og nutid. Velbekomme.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.