Me in a nutshell

Korset i keramik, Fayence

YES, me in a nutshell – hvad søren laver jeg i en nøddeskal – hvad er jeg for en starut af en sammensat, fusioneret person? Som forvirret snakker og skriver derudaf – yakke-yak – om sig selv, dagen og vejen, der bugtede sig vældig meget engang, nu er den mere ligeud mod målet. Mod slutmålet. DESVÆRRE. Men i hvert fald – ørerne er stadig slået ud og snablen er oppe i cyber – fanget i nettet! OMG – den elefant ligner mig altså – eller er det min mor?

glamourdog

Lad mig præsentere mig – jeg hedder Else Togo Trust – i al sin troværdighed.

Else .. bliver ofte hilst med et … Else pelse pølsesnak .. tjek mig ud her, om det er sandt
Togo – hed min far, opkaldt efter japansk admiral Togo, omtalt og hædret i 1905
Trust – giftenavn fra 1991. Mand har det fra sin by ved Vejle

Jeg har således et troværdigt efternavn med tilhørende 2 fornavne, som er de mest anvendte ord i programmeringssprog … if-then-else-not-is-togo-then trust me, ja, hvem søren er hun så. Det bliver  afsløret her i Fusionista.dk, så jeg håber på følgeskab og interesse for mine udgivelser.

Jeg er vædder, utålmodig, organiseret og passioneret.

Er dog født som kylling (min far var i øvrigt fjerkrægrosserer) – og jeg er stadigvæk medlem af the chicken family og som sådan ingen vovehals udi fysiske udfordringer. Slet ikke overhovedet. Hader sport, hader at svede og kan næsten ikke svømme. Springer kun ud på dybt vand i overført betydning. Kunne godt lide at cykle engang – havde ikke råd til andet – og gjorde det hver dag, altid – igennem 10 år. I mit nye byliv er jeg atter hoppet på den, cyklen – som stadig er to-hjulet.

Ellers er jeg liberal og fordomsfri, lidt eremitagtig med sær humor – grænsende til det galgenagtige.

Var engang virkelig vild i varmen – i min senvoksne Sturm und Drang periode. Ja, I skulle bare vide. Puritanismen var no-go dengang.
Nu er jeg kun vild i tanken og lader mig let inspirere og begejstre og tænker strax …. lad mig få seks af dem. Ligesom med god rødvin.

Bevæger mig mest bag skærmen på nettet, men danser gerne til høj musik med mig selv og min hund.Gider ikke lave mad mere, for mit køkken roder sådan til. Og så skal det ryddes op!
Mit største ønske, da jeg boede i hus i Hillerød, var en bolig ovenpå metroen og tæt på kvali to-go mad. Det har jeg fået i dag i Nordhavn sammen med min nye identitet som Fusionista qua min alder.

Elsker pop rock, mandeagtige dybe stemmer, Sort Sol, Outlandish, Cold Play, Dúné, goe’ gamle Dire Straits – kort sagt er lyden af min fortid er også i dag min smag.

Jeg er totalt serie freak -gik engang – vist i 2014-15 – nærmest i sort med Breaking Bad og havde abstinenser mellem sæsonerne. Nød også helt uskyldigt uden #metoo bagtanker morbide Kevin Spacey og frue i House og Cards, Justified, Banshee for brutale drengerøve med suveræn, udspekuleret Amish konvertit i Ulrich Thomsens fintkæmmede personage som Kai Proctor. Sopranos, The Wire, Dexter, Mad Men, Californication – ja, come on HBO Nordic og mit NetfixFlix. I blev slugt råt ved nattetide engang. Det gør I stadig til strømmen af nye serier – om mennesker. Okay – kan også være seriøs follower af DR2 – og om dagen lyttes P1 på min iPhone – i trist mangel af Radio 24syv.

NoillyPrat7deadlyhorizon

For at kunne skille hverdag fra weekend siger jeg skål til mig selv fredag og lørdag i en solid Noilly Prat med oliven til, mens mad kreeres, som altid indtages med rødvin, helst fra Californisk flaske. Love 7 Deadly Zins (…Zinfandel, alene navnet er værd at smage på). Hverdagen har altid vino rosso til aftenmenuen, i mindre doser naturligvis, er jo meget voksen og sober – sådan normalerweize.

Sluttelig: jeg er happy Mama, sviger- og mormor qua 2 skønne døtre med mænd og i alt 4 voksne børnebørn. Per januar 2023 har jeg i lykkelig familiegave også fået titlen af oldemor.
I tilgift rummer mit liv også 2 ligeså skønne bonusdøtre med mænd og i alt 4 børnebørn.
Hvis du lyster… stay Fusionista tuned –  og kig gerne forbi min odyssé udi tanker og minder.

Bedste hilsen
Else Togo

Du kan også møde mig lige her i dag.

Min alder gør mig til en fusion af mange tider, trends og transformationer. Deraf navnet på min Fusionista.dk blog. Følg gerne min tankeflugt baglæns over plankeværket sammen med en omgang rysteribs af for- og nutid. Velbekomme.

2 comments

  1. Ja men Else,sikken en masse jeg ved om dig nu ;-),vi kan vist i øvrigt godt snakke serier,når vi mødes,vi har dog ikke HBO ,men Netflix findes og ses

    1. Ja, uhadada – hvad er det dog hun siger, hende confusionisten ElsePelse! Og jubii – breaking good news, er lige startet på 5. sæson af Breaking Bad på Netflix. Det er bare dejligt – så længe det varer.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.