Den dovne fusionist

Hvor var det dejligt at læse et Berlingskeindlæg om den ugidelige pensionist, som hverken gider at se TV, rejse, vandre eller museumsbesøg. Jeg forstår hende så inderligt, da jeg heller ikke selv har det store behov for udadrettede aktiviteter. Jeg har oplevet så rigeligt i mit aktive erhvervsliv med rejser og kontakter. Dog tager jeg stadig på årligt ophold i Sydfrankrig og har også stadig mit medlemskab af Louisiana. Besøger dog kun stedet 1 x årligt – til deres julebuffet. Men okay det sidste års tid har også været et specielt Coronaår.

Og nej, jeg ser heller ikke meget dansk TV, men er seriefreak og nyder diverse streamingtjenester.

Og ja, jeg simulerer nok også mere aktivitet overfor mine børn og børnebørn end tilfældet er. 

Nå, men hej hej, det var bare det jeg ville sige. Tak for din tid – og skulle du have tid, er du velkommen til at surfe rundt på min blog og læse om stress over min sene morgenmad.

Min alder gør mig til en fusion af mange tider, trends og transformationer. Deraf navnet på min Fusionista.dk blog. Følg gerne min tankeflugt baglæns over plankeværket sammen med en omgang rysteribs af for- og nutid. Velbekomme.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.