SAMA – naturduftende, spirituel skønhedspleje

SAMA er naturduftende skønhedspleje med helt unikke parfumer, olier og cremer – som er en lise for sjæl og krop! 

SAMA navnet indikerer Samavediske traditioner og logo’et leder tankerne hen på blomster og katedraler med inspireret af  “Flower of Life“.  Det hellige, geometriske mønster repræsenterer bevidsthedscirkler, der spreder sig gennem universet.

Produkterne er desuden så rene, at du kan spise dem – hvis det skulle være – og du har råd! De er alle håndlavede og fremstillet ved de mest nænsomme og langsomme processer, som giver en udsøgt kvalitet og en ekstraordinær effekt.

De skaber også afhængighed med deres behagelige duft af blomster, trænoter, “hellige” planter og i det hele taget helt rene og ingredienser fra de æteriske olier. Du føler velvære, og du føler dig afslappet under og efter dit daglige ritual med afrensning og pleje af ansigt og hud.

Duften fra de æteriske olier går ind i det limbiske system i hjernen, som er der hvor vores følelser og sanser bliver koblet på input og påvirker os både fysisk og psykisk. Olierne kan således påvirke vores tanker og handlinger i positiv retning og få os til at føle glæde og velbehag. Det kan ikke lade sig gøre med syntetiske olier.

Min nye fantatiske duft er Deva des Fleurs. Erstatter Steppeulven.
Min nye fantatiske duft er Deva des Fleurs. Den erstatter Steppeulven.

 

Jeg var fornylig til en event om dufte og hudpleje hos Klinik Sandet i Frederiksværk, hvor den franske parfumeur Sandrine Giordanengo fra SAMA var til stede for at præsentere nye som gamle dufte samt nye produkter til skønhedspleje af ansigt, krop og sjæl. Sandrines filosofi er, at når olier og cremer skal på huden, skal de være så rene, at de også kan spises.

Foto fra Børsen artikel oktober 2013
Foto fra Børsen artikel oktober 2013

 

Sandrine Giordanengo er den eneste i verden, der mestrer hver eneste etape i skabelsen af parfume og olier, fra valg og køb af ingredienser til selve kompositionen. Hun ved, hvor samtlige råvarer kommer fra og har fuld sporbarhed på dem. Hun køber direkte fra producenten uden mellemmænd.

Sandrine sætter råvarerne sammen efter planternes vibrationer og energier, nærmest som en musiker komponerer et stykke klassisk musik. Det foregår i hendes hus i Fontaneilles, og selve produktionen foregår i et laboratorium, to skridt fra, hvor hun bor.

Der anvendes kun koldpressede, uraffinerede olier og hellige æteriske olier, som ikke bare er de fineste og reneste, man kan finde, men som også er et resultat af etisk forsvarlig dyrkning og høst. De er enten fra certificerede økologiske olier, eller olier fra vildtvoksende planter, hvor indsamlingen ikke truer plantens overlevelse.

Sandrine Giordanengo benytter fremgangsmåder, der er over 200 år gamle, som den gamle, meget omfattende og kostbare teknik enfleurage, som giver en oile af allerfineste kvalitet. Koldpresningen foregår i mørke og ved 40 grader (normalt er det ved 60 gr.), så olien ikke mister noget af sin kraft og forbliver uændret.

 

Sandrine fra SAMA - Benedicte fra Klinik Sandet
Sandrine fra SAMA og Benedicte fra Klinik Sandet

 

SAMA for Klinik Sandet er specialfremstillede produkter, som kun er lavet til Klinik Sandet og derfor kun kan købes her. De er fremstillet på baggrund af Benedicte Bojesens ønsker og er beregnet til behandling af akne, Rosacea/kronisk rødme, rynker og pigmentforandringer.  Normale hudtyper vil også have gavn af at bruge produkterne.

Se indlæg om mit nye cremeaholic liv med SAMA produkter – bl.a denne hellige serum:

SAMAs top-produkt
SAMAs top-produkt

 

Min alder gør mig til en fusion af mange tider, trends og transformationer. Deraf navnet på min Fusionista.dk blog. Følg gerne min tankeflugt baglæns over plankeværket sammen med en omgang rysteribs af for- og nutid. Velbekomme.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.