Cremekonvertit – til naturens hudpleje

Min nye fantatiske duft er Deva des Fleurs. Erstatter Steppeulven.

SAMA er sund hudpleje med lækre olier og cremer!

Som afsløret i spirituel skønhedspleje har Fusionistaen fået en ny crememission – som en slags back-to-nature konvertit. Ro på venner og familie – det er en sandhed, der kræver forklaring. Cremen er der stadig, men produkter og velvære er ny, enkel og anderledes.

Det betyder, at jeg personligt har fået ro på og kan skippe jagten på nye hudplejemærker og de udmattende indkøb i lufthavnes tax-free’s. Jeg er faldet til ro med mit nye, enkle, bæredygtigte og endda spiselige hudplejeprogram fra SAMA.

SAMA olier efter hudtype
SAMA olier efter hudtype

Fusionistaen er således blevet en af tidens nye hellige med sin forsagelse af skønhedsindustriens brug af kemi og syntese med sin bekendelse til SAMA og al dets væsen med kyske ingredienser fra naturens eget være- og værksted.

Derfor – fremover helliger jeg mig hudplejeprodukter fra SAMA’s pga deres enkelhed, fremstillingsprocesser, rene duft, min egen velvære og ny afhængighed udi duftåndens genopstandelse. Fusionistaen er nyfødt som SAMA pusher.

Efter kontakt til Sandrine fra SAMA og Benedicte fra Klinik Sandet er jeg nu endt som en økologisk olie-cremeaholic med en ny passion for smørelse, gørelse og dufte.

Okay, det er noget af en investering, når du må og skal igang med SAMA produkterne. Men de er drøje, og jeg nyder allerede mine enkle og velduftende ritualer. Morgen og aften. Det har en god påvirkning på mig – hele dagen og natten.

Mit aftenritual starter med afvaskning af ansigt med Aleppo sæben – børsten bruges ikke hver aften. Helt enkelt – jeg er vild med sæben, og lover aldrig at bruge andet. Den er også genial i dages løb til håndvask, og man sparer ofte håndlotion bagefter. Læs her om almindelig sæbes opslidende evner.

Da min øjenmakeup er i miniformat, fjernes den fint med sæben. Bare husk: holde øjnene lukkede. – Ellers ….  snupper du en lækker mild SAMA rensemælk (Démaquillant), som også fjerner vandfast øjenmakeup.
Indeholder morgenfrue, der beroliger og blødgør samt palmarosa olie, der renser i dybden uden at udtørre, og så virker den antiseptisk.
Aleppo sæbe 200 g + børste: Kr. 295

Denne nye forbedrede Aleppo sæbe fra SAMA kan kun fåes hos Klinik Et Sundt Menneske ligesom alle andre produkter fra SAMA.

Indhold: 25% Laurbær, Olivenolie, Sheasmør, Calophyllum-kerneolie, Styrax Tonkinensis rod, Patchouli, Pinus Sylvestris bladekstrakt. Den er blødgørende og plejende til alle hudtyper – selv til den mest sarte hud.
200g inkl. naturbørste 295,-

EauDeRose
Så til en Eau de Fleur – en blomstervand mod rynker, tørhed, uren og sart hud. Virker både sammentrækkende, antiseptisk, antibakteriel, beroligende, fugtgivende og rensende. Ja, kan man forlange meget mere. Joh – faktisk –  det kan godt, der findes hele 3 varianter på hhv 100 og 200 ml.
Rosa Centifolia
Rosa Centifolia

Rosenvand – Rosa Centifolia

Ægte, ren rosenvand fra SAMAs eget dampdestilleri i Afghanistan. Rensende, fugtgivende, beroligende og opstrammende til sart og tør hud. 
Bruges som rens om morgenen, 5 til 6 sprøjt i hele ansigtet, lad næsten tørre, kom serum og olie på, samt solcreme hvis man skal være ude.
– Det er min, og den er god!

Appelsinblomstervand – Citrus Aurantium Amara
Ægte, ren appelsinblomstervand ligeledes fra SAMAs eget dampdestilleri i Afghanistan. Poresammentrækkende, fugtgivende, beroligende og opstrammende.

Rosenvand – Rose Centifolia med Tepezcohuite (mexicansk bark)
Ægte, ren rosenvand fra SAMA dampdestilleri i Afghanistan med Tepezcohuite, en bark fra et særligt træ i Mexico.

Sérum Sacré: 30ml: Kr. 1.185,-
Nu er jeg klar til dagens sidste olie – den viste hellige serum: Sérum Sacré – som er mere værd end få ord – derfor læs her:

Hellig SAMA natolie

Super genopbyggende og nærende økologisk natolie/serum som mindsker rynker, rødme, sprængte kapilærer, forbedrer tør hud og giver en fantastisk glød. – Og derfor bruger jeg den også om morgenen, natglød har jeg ikke vildt meget brug for.

Men det er en fantastisk velduftende og opstrammende olie med 13 æteriske- og 10 jomfruolier. Olier, der reparerer, beroliger, plejer og blødgør din hud – uanset hudtype og -tilstand.
Serumolien er 100% naturlig, 89% økologisk.

Og se nu her, hvem vil ikke gerne massere ansigt i jomfruers olie:

  • Dens afslappende og tryllebindende duft afslører sjælen af 23 hellige håndplukkede planter og blomster
  • 10 koldpressede, uraffinerede jomfruolier (solsikke, jojoba, vild rose, hamp, avocado, macadamia, hjulkrone, calophyllum, sesam, vindruekerne), som tilfører fugt og næring, blødgør, modvirker frie radikaler, genopbygger, heler, beskytter, styrker, virker antioxiderende og kredsløbsstimulerende
  • Udsøgte æteriske olier, bl.a. rose, orangeblomst, røgelse og soløje, danner synergi med fysiologiske og psykoaktive egenskaber
  • Forbedrer microcirkulationen og symptomer på rødt udslæt, samt eksem
  • Meget blødgørende og udjævnende
  • Bruges dagligt for at tilføre huden intens fugt, udsætte tegn på ældning, mindske rynker og udviske træthedstegn
  • Anbefales som natprodukt, 3 til 4 dråber og/eller om dagen, én til to dråber blandet med dagcremen for mere intens pleje

Og da jeg er erkendt cremefetischist, kan jeg ikke dy mig for lidt natcreme – og denne her er godt nok noget af del sejeste og lækreste, jeg nogensinde har stukket en spatel i eller pumpet ud. Kun petit petit, men det er mums for sanser og hud.

Oliecreme - 50 ml: Kr. 1.200
SAMA Extrême – luksus cremeolie: 50 ml – Kr. 1.200

Den er en EKSTREM lækker anti-age cremeolie lavet på koldpresset pistacheolie og havtorn.
Den plejende dagcreme – 86% olie! og med vitamin E, C og omega 7 fedtsyre – er en meget stærk antioxidant til bekæmpelse af for tidlig ældning og til genopbygning af huden.
Passer til alle, men er særlig god til tør, stresset og sart hud. – Og ikke mindst – den dufter skønt!

NU burde jeg være klar til seng – MEN jeg mangler lige lidt mere smørelse – som plejer at være en banal vaseline – men nu er jeg allerede forvænt og forkælet – så jeg kører forsigtigt en clean ringfinger rundt i lille krukke og guffer velbehageligt til velsmagende SAMA læbebalsam – min øko LIPBALM til kr. 265 for lille bøtte med 7 ml.

LipBalm 7ml: kr. 245.

Indholder: Sheasmør, jojoba-, havtorn-, ricinus- og geraniumolie.
Den blødgør, beskytter og ja, den kan spises. Om dagen ser man det fine shine.

Inden du går sukkerkold, tjek indlæg om naturlige mineraler til din make-up.

Tak for nu fra den nyfrelste cremeaholic …. fusionistaen!

Min alder gør mig til en fusion af mange tider, trends og transformationer. Deraf navnet på min Fusionista.dk blog. Følg gerne min tankeflugt baglæns over plankeværket sammen med en omgang rysteribs af for- og nutid. Velbekomme.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.